Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Amical cu liderul din Bulgaria pentru Dinamo în pauza competițională! Când și unde se va juca partida

[starttext]






Antrenorul principal Ioan Andone a anunțat că echipa din Ștefan cel Mare va disputa un meci amical împotriva bulgarilor de la Dunav Ruse în pauza competițională prilejuită de debutul echipei naționale a României în preliminariile CM 2018.

Partida amicală Dinamo București - Dunav Ruse se va disputa joi, 1 septembrie 2016, la ora 18:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Promovată în acest sezon în prima ligă, Dunav Ruse ocupă locul 1 în campionatul Bulgariei.

Are 13 puncte după etape și golaveraj 8-1. După amicalul cu Dinamo, Dunav Ruse o va întâlni pe ȚSKA Sofia, formație antrenată de Edward Iordănescu.



sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii