Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






După mulți ani, Dinamo este iar favorită la titlu în Liga 1. ”Jocul prestat și rezultatele sunt dovada!”

[starttext]







Înaintea derby-ului de pe ”Arena Națională”, Ioan Andone, tehnicianul roș-albilor, a spus că abia după duelul cu rivalii va putea să vadă exact care este nivelul la care a ajuns echipa sa. 

La finalul încleștării de sâmbătă seară, ”Fălcosul” a evitat să tragă concluzii, a lăudat atitudinea echipei, dar a spus că dacă va primi și jucătorii pe care-i mai așteaptă până la 31 august, când se va încheia perioada de mercato, echipa va arăta altfel.

Evoluțiile ”câinilor”, din acest start de sezon, au fost dintre cele mai bune, motiv pentru specialiștii din fotbal să spună că Dinamo este favorită la campionat în acest moment.

Adi Matei, fostul jucător al celor de la Dinamo, dar și de la Steaua, invitat în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, emisiune care din weekend-ul trecut a început să aibă ediții în toate zilele săptămânii, crede că roș-albii pot da lovitura sezonul acesta.

”Am urmărit derby-ul și am putut trage câteva concluzii. Este de apreciat că Steaua a trecut peste eșecul cu City și că a jucat foarte ofensiv. Sigur, asta și datorită faptului că Dinamo s-a retras deliberat, poate gândindu-se că nu este momentul să se ia la trântă cu Steaua.

Este de apreciat și că Steaua are foarte mulți jucători în primul 11 și că a reușit să domine o echipă care pleacă favorită la campionat, din punct de vedere al rezultatelor de până acum, dar și prin jocul prestat”, a spus Matei la Digi Sport.

În plus, fostul fundaș central mai spune că meritul dinamoviștilor este cu atât mai mare cu cât au în acest moment în lot mulți jucători tineri.

”Un egal cu Steaua este foarte bun pentru jucătorii lui Dinamo, mai ales că ei au 5-6 jucători în primul 11 sub 21 de ani, asta în condițiile în care Steaua își permite să cumpere tot ce-i mai bun prin fotbalul românesc”, a mai spus Matei la Digi Sport.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii