Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu, iritat de decizia Stelei: "Meciul a trecut într-o zonă a penibilului"

[starttext]








Ionel Dănciulescu s-a arătat extrem de dezamăgit după ce oficialii Stelei au cerut firmei de pază cu care au avut contract la meciul cu Dinamo să nu-i lase pe suporterii "câinilor" în incinta stadionului cu veste pentru a face o coregrafie.

"Eu am intrat cu vesta, apoi am dat-o jos. Păcat că un derby de asemenea anvergură, cel mai important meci al campionatului nostru, a trecut într-o zonă a penibilului, cu tot ce s-a întâmplat înainte de meci, dar nici nu vreau să mai vorbesc.

Ne plângem cu toții că vin tot mai puțini spectatori la meciuri, iar primii care îi îndepărtăm suntem noi, din păcate", a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii