Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultimul transfer al lui Dinamo a efectuat vizita medicală » I-a cucerit pe fani cu prima lui declarație ca dinamovist

[starttext]













Ieri a fost respins recursul celor de la Pandurii la decizia Comisiei pentru Soluționarea Litigiilor de a-l declara liber de contract pe Dan Nistor, iar mijlocașul de 28 de ani așteaptă să vadă dacă gorjenii vor mai ataca decizia și la TAS. 

Dinamo a ajuns la un acord cu fotbalistul aflat și pe lista lui ȚSKA Sofia și așteaptă să parafeze și documentele cu fotbalistul pentru a-l prezenta joi, pe 1 septembrie, când ar putea intra în amicalul cu Dunav Ruse, liderul din Bulgaria.

Nistor s-a înțeles pe doi ani cu roș-albii. Și va avea 9.000 de euro pe lună.

Jucătorul a efectuat azi vizita medicală și a oferit prima reacție.

"Sunt bucuros că am venit la Dinamo. Sper să fac lucruri bune aici și să câștigăm un trofeu. Este cea mai de tradiție echipă din România și cei mai frumoși fani.

Am avut discuții și cu ȚSKA Sofia, dar e mai bine să semnez cu Dinamo. Când te dorește un asemenea club precum Dinamo, nu te mai uiți la alte echipe.

Sper să fie bine aici. Paul Anton mi-a spus numai cuvinte frumoase. Sper să reajung la națională. Despre galeria lui Dinamo nu mai am ce să zic. Ne-a lăsat pe toți fără cuvinte la fiecare meci. E printre cele mai tari din Europa", a zis Nistor la Dolce.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii