Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marc a confirmat că pleacă în Turcia: ”Am vorbit cu Alexe, sunt condiţii bune la echipă”

[starttext]







Andrei Marc a confirmat că va semna un contract pe trei sezoane cu echipa Șanliurfaspor, locul 6 în acest moment în liga a doua turcă. Fundașul de 23 de ani va efectua vizita medicală la noua sa echipă din Turcia, unde va ajunge pentru 200.000 de euro.

„A contat faptul că echipa din Turcia luptă pentru promovarea în prima ligă. M-am interesat şi au condiţii bune de pregătire. Trebuie să fac vizita medicală şi după aia urmează să semnez şi contractul. Am vorbit şi cu Marius Alexe şi mi-a spus că liga a doua din Turcia este un campionat puternic”, a declarat Andrei Marc în exclusivitate pentru Digi Sport.

Fostul dinamovist Marius Alexe este al cincilea jucător român al lui Karabukspor, echipă recent promovată în prima ligă turcă, după Cristi Tănase, Ionuț Neagu, Valerică Găman și Iasmin Latovlevici.

Marc a venit în primăvara anului trecut la Dinamo, de la Ceahlăul Piatra Neamț. Anul trecut, sub comanda lui Mircea Rednic, a strâns 26 de partide în Liga 1, marcând de două ori. În sezonul actual, Ioan Andone nu i-a acordat, însă, aceeași încredere și, nemulțumit, Marc a decis să plece, deși mai are trei ani de contract cu Dinamo.

Oferta din Turcia a venit ”mănușă”. Chiar dacă nu va juca în prima ligă, va juca mai mult și va câștiga mult mai bine decât la Dinamo. În plus, Șanliurfaspor își propune promovarea.

Șanliurfaspor a câștigat în prima etapă din liga a doua din Turcia și a terminat la egalitate în a doua

Echipa antrenată de turcul Korukir Engin ocupă locul 6 în clasament.

26 de meciuri și două goluri a avut în Liga 1 Andrei Marc în sezonul trecut al Ligii 1.

Un milion de euro este actuala cotă de piață a lui Andrei Marc, potrivit site-ului transfermarkt.de.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii