Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Brănescu : "E important că suntem pe primul loc înaintea acestui derby. ''

[starttext]





branescu



"E important că suntem pe primul loc înaintea acestui derby. Asta ne dă moral, așteptăm meciul cu nerăbdare. Se simte o tensiune, e normal, e clasicul fotbalului românesc. Pentru mine e primul derby, dar nu o să am emoții. Eu am mai simțit atmosferă de derby și în Italia.

În mare parte știm ce joacă Steaua, dar o să urmărim în continuare imagini cu Steaua. 

Eu nu am nimic de demonstrat nimănui, sunt un jucător care crește de la meci la meci. 

Niță e un portar foarte bun, merită să fie la națională. El a apărat bine și anul trecut, dar și la meciul cu City. Stanciu e un jucător bun, dar nu trebuie să-i acordăm o atenție specială, nu e Pogba sau Zidane.

Steaua construiește foarte bine din spate, are posesie, dar cred că reușim să găsim punctele slabe", a declarat Brănescu pentru Dolce Sport.

Despre City: "Nu poți compara cu ce e în campionatul nostru. Ei au dat 55 de milioane pe un fundaș, pe Stones. Face cât 7 echipe din Liga 1. Și Juventus ar avea probleme mari cu City, iar Guardiola e cel mai bun din lume".

"Fanii dinamoviști sunt peste nivelul fanilor din România. Am fost șocați de ce am văzut la meciul Stelei cu City. Nu cred că e bine să interzicem coregrafiile, până la urmă e un spectacol", a mai spus portarul de 22 de ani.









sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii