Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultrașii lui Dinamo îi cer lui Negoiță să plece: "Te-ai rupt de realitate!"

[starttext]







Deși Dinamo nu a pierdut niciun meci în acest sezon sub comanda lui Ioan Andone, răbdarea ultrașilor a luat sfârșit după remiza cu Gaz Metan, scor 1-1. Deranjați de faptul că Dinamo i-a pierdut pe Marc și Anton pentru sume ridicole, nereușind în rest vreun transfer notabil, fanii au luat "foc" și îi cer lui Ionuț Negoiță să plece din "Ștefan cel Mare".

"Negoiță, răbdarea noastră a luat sfârșit. PLEACĂ! Ți-o zicem cu frumosul (momentan). HAI!

Te-ai înconjurat de sclavi incompetenți, de pupincuriști obedienți. Exact ca ceaușescu, te-ai rupt de realitate de la ... pe care ți le dau ei. PLEACĂ, NEGOIȚĂ! Ia-i cu tine și pe "specialiștii"....", este mesajul grupării Ultras Tei, de pe rețelele de socializare.

Ultrașii de la Tei au continuat apoi: "Exact pe frica noastra de a nu ajunge in situatii precum Rapid, Petrolul, etc se bazeaza si Negoita de-si permite sa ne prosteasca de atata amar de vreme. S-a inconjurat de oameni care n-au si nici n-au avut treaba cu Dinamo in viata lor si, mai grav, nici mari specialisti nu sunt.

Noi, CAINII, suporterii care reprezentam elita, avem printre noi oameni care sa gestioneze mult mai bine clubul. Negoita n-a bagat niciun ban si, dupa atatia ani de "las' ca merge si asa", este evident ca nici nu are de gand. Inca un lucru mai este cert, acela ca niciun investitor nu vrea sa se asocieze cu el.

Cei care-l vreti in continuare pe Negoita, cat si cei care nu-l mai doriti la carma clubul nostru, VENITI PE STADION! Doar acolo vocea voastra se poate face auzita si puteti influenta soarta clubului. NOI, SUPORTERII, suntem ultimii care am putea fi acuzati ca nu ne dorim tot ce e mai bine pentru DINAMO.


Pe net dezbatem, expunem sau aflam idei noi, e foarte folositor, dar hai sa lasam lenea si indolenta cand vine vorba de mers pe stadion! Doar acolo putem fi forta care sa faca lucrurile sa se miste. Exclusiv pe internet = ZERO", se arată pe pagina de Facebook. 


Ioan Andone nu mai este nici el în grațiile suporterilor. La finalul meciului cu Mediaș, tehnicianul a intrat în conflict cu spectatorii de la tribuna a doua.

"Problema e că sunt mulţi antrenori, dar eu răspund de rezultate, eu pregătesc jocurile, eu ştiu ce le cer jucătorilor şi o să vedem la sfârşitul campionatului. Nu sunt apropiaţi de echipă. La primul semieşec, la 1-1 la pauză, deja dădeau indicaţii, certau jucătorii, mă certau pe mine", a declarat Andone.

Dinamo caută un atacant de mai mult timp, însă roș-albii nu au izbutit să perfecteze niciun transfer. Ioan Andone s-ar putea însă baza pe un croat anonim, liber de contract, care ar urma să-l înlocuiască în apărare pe Andrei Marc.


sursa : www.digisport.ro
sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii