Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Rămâne Mevlja la Dinamo? Roș-albii cer aproape 1 milion de euro rușilor de la Rostov

[starttext]











UPDATE 17:40: Transferul lui Miha Mevlja la FK Rostov nu mai este atât de sigur! Dinamoviștii nu concep să mai piardă încă un om de bază din apărare, după plecarea lui Ante Puljic la Tom Tomsk. FK Rostov ar fi tentată să renunțe la Mevlja, după ce Dinamo ar fi mărit prețul până aproape de un 1 milion de euro!

Roș-albii fac toate eforturile să-l păstreze pe Mevlja și negociază cu slovenul, sperând să-l convingă să continue în Ștefan cel Mare: "Noi sperăm ca Mevlja să rămână la Dinamo. Până azi, la 12 noaptea, se poate întâmpla orice", susțin surse din cadrul clubului, pentru digisport.ro.

Lovitură grea pentru Dinamo, în ultima zi de mercato pentru cele mai importante campionate europene. Gruparea din Ştefan cel Mare s-a despărţit de căpitanul Miha Mevlja, căpitanul echipei după plecarea lui Paul Anton la Getafe. Fundaşul central sloven a semnat cu formaţia rusă FK Rostov, care evoluează în grupele UEFA Champions League în acest sezon.

Mevlja a fost adus în vara trecută la Dinamo, liber de contract, şi s-a impus repede ca titular, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai "câinilor". După ce Paul Anton a fost transferat la Getafe, Mevlja a preluat şi banderola de căpitan a lui Dinamo. 

FK Rostov a plătit pentru serviciile lui Mevlja suma de 700.000 de euro, iar stoperul sloven a semnat un contract pe 3 ani cu formaţia care a termina pe locul 2 ultimul sezon din Rusia. În acest moment, Dinamo rămâne teoretic cu doar doi fundaşi centrali în lot, Nedelcearu şi nou-venitul Maric. Andrei Marc a plecat în urmă cu câteva zile la formaţia turcă de ligă secundă Șanliurfaspor.

FK Rostov se află în grupa D a Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid, Bayern Munchen şi PSV Eindhoven.

26 de ani are Mevlja

1,5 milioane de euro e cota de piaţă a lui Mevlja

700.000 de euro a primit Dinamo în schimbul lui Mevlja



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii