Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Biletele disponibile pentru dinamoviști la derby, aproape epuizate » Prezență surpriză pentru suporteri, mâine, la case

[starttext]







Dinamoviștii sunt aproape de a epuiza biletele care le-au fost puse la dispoziție pentru derby, iar oficialii clubului le pregătesc o surpriză celor care vor merge mâine la casele stadionului din Șoseaua "Ștefan cel Mare".

După ora 13:30, la stadion va fi prezent Cristi Hîldan, fratele lui Cătălin Hîldan, pentru a le vinde bilete fanilor dinamoviști.

Deși Mihai Stoica a anunțat aseară că la meciurile organizate de Steaua nu vor fi permise coregrafii, fanii "câinilor" promit să pregătească  un o coregrafie pentru meciul de sâmbătă, de pe Arena Națională.

Suporterii au participat astăzi la ședința de cooperare și i-au informat pe oficialii cluburilor și pe membrii jandarmeriei de ceea ce pregătesc și despre materialele pe care urmează să le folosească la derby, iar o decizie privind o eventuală coregrafie va fi luată mâine. 


sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii