Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii, mulțumiți cu egalul: ”E echitabil. Au fost nervi, tensiune, e normal, e Derby de România”

[starttext]







Dorin Rotariu, marcatorul golului lui Dinamo în derby-ul cu Steaua, de pe Arena Națională, din remiza 1-1 din această seară, susține că rezultatul de egalitate este unul echitabil care îi mulțumește pe dinamoviști. 

”A fost un rezultat muncit, am avut și noi ocazii, au avut și ei. Este un scor echitabil. Important acum e să ne revenim și fizic și psihic, pentru că ne așteaptă un meci greu. Cele mai frumoase sunt victoriile cu Steaua, nu golurile. Nimic nu se compară cu victoria. Nu știu dacă m-a ajutat și Niță, știu că am deviat și apoi a intrat în poartă. Important e că nu am pierdut, având în vedere că am jucat pe final și cu un om în minus. Bine că am putut face față”, a spus Rotariu, care a vorbit și despre încăierarea dintre jucătorii celor două rivale, din minutul 12 al partidei:

„Nervi, tensiune, e normal. Este derby de România. Cei care suportă presiunea mai bine consider că evoluează mai bine. Noi suntem obișnuiți cu presiunea, nu ne este teamă, putem juca cu echipe bune și putem face un joc și spectaculos și ofensiv și bun”.

Selecționat pentru prima oară la echipa națională, Dorin Rotariu se bucură că a marcat sub ochii selecționerului Christoph Daum, prezent în tribune.

„Este un lucru pozitiv pentru toată lumea, nu doar pentru mine, că a venit Daum la meci. Nu vine să vadă un singur jucător sau doi. Este normal să fie așa un antrenor. Sper ca evoluțiile mele să mă facă să fiu convocat în continuare la națională. Depinde doar de mine”, a mai spus Rotariu.

Întrebat despre faptul că fanii lui Dinamo nu au fost lăsați de gazde să intre cu vestele care i-ar fi ajutat la realizarea unei noi coregrafii, Roti a declarat că fanii alb-roșii nu au egal în România și sunt printre cei mai buni din Europa.

„Coregrafia au făcut-o deja cu puțin timp în urmă. Galeria lui Dinamo a dovedit încă o dată că este între cele mai bune din Europa, că din România nu se pune problema. Nu comentez ce s-a întâmplat la porți înainte de meci, eu sunt jucător, vreau să evoluez cât mai bine, vreau ca echipa să fie într-o perioadă bună”, a mai spus atacantul dinamovist.


sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii