Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL! Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Marc! Luka Maric a semnat cu echipa lui Andone


[starttext]





FC Dinamo a anunţat, luni, că a obţinut serviciile fundaşului central croat Luka Maric, în vârstă de 29 de ani.Maric a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă şi se va alătura lotului pregătit de antrenorul Ioan Andone în cantonamentul de la Săftica.

Luka Maric şi-a început cariera în Croaţia la NK Rovinj (2006-2009) şi a mai evoluat pentru cluburile NK Pomorac (2009-2011), NK Istra (2011-2012), HNK Rijeka (2012-2014), WKS Zawisza Bydgoszcz (2014-2015) şi Persepolis FC (2015-2016).

Cu HNK Rijeka, Luka Maric a câştigat Cupa Croaţiei în 2014 şi a jucat în nouă meciuri în Europa League.



Dinamo s-a despărțit recent de Andrei Marc, ajuns în liga a doua din Turcia, la Șanliurfaspor, însă roș-albii i-au găsit repede un înlocuitor jucătorului de 23 de ani.

Clubul din Ștefan cel Mare este foarte aproape să-l transfere pe Luka Maric, potrivit Gazetei Sporturilor. În vârstă de 29 de ani, croatul este liber de contract și a ajuns, deja, la București, pentru a face vizita medicală. "Am venit să fac vizita medicală, sper să fie totul ok şi să semnez. Momentan nu pot să spun prea multe", a afirmat Maric.

Luka Maric, care a evoluat ultima oară în Iran, ar urma să semneze pe un an cu Dinamo și să câștige în jur de 5.000 de euro pe lună.

În cariera sa, Maric a evoluat pentru echipe modeste, cea mai cunoscută fiind HNK Rijeka, la care a fost om de bază în sezonul 2013-2014, când echipa a ajuns până în grupele UEFA Europa League.

700.000 de euro este cota croatului, conform transfermarkt.de

Foto: gsp.ro

sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii