Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lovitura de imagine: Dinamo negociaza aducerea fratelui lui Paul Pogba, superstarul transferat cu 105 milioane de United


[starttext]







In ziua in care si-a vandut si cel de-al doilea capitan ales de Andone, Dinamo poate da o lovitura de imagine. "Cainii" l-au dat pe Miha Mevlja la Rostov, in Rusia, dar il pot aduce pe Mathias Pogba.


Dinamo negociaza aducerea unui atacant cu nume faimos. Mathias Pogba, fratele mult mai celebrului Paul Pogba, poate ateriza in Stefan cel Mare.

Formatia alb-rosie cauta inca un atacant, iar pe lista a aparut Mathias Pogba, ultima data legitimat in prima liga din Scotia, la Patrick Thistle.

In varsta de 26 de ani, Mathias Pogba are 1.94 metri inaltime, iar in Scotia a marcat de 3 ori in 36 de partide.

Acesta a mai evoluat in Serie B, la Delfino Pescara, dar si in liga a treia engleza, pentru Crewe Alexandra, Wrexham si Crawley (in total 73 partide si 19 goluri).

Mathias Pogba a ales sa evolueze pentru nationala Guineei, fiind selectionat de 3 ori.



sursa : www.sport.ro

[endtext]

Comentarii