Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviştii iau cu asalt Arena Naţională. Biletele de la peluză au fost epuizate, alţi fani vor sta la T2

[starttext]








Fanii lui Dinamo vor să facă din nou spectacol pe Arena Naţională, după ce marţi, la meciul cu Manchester City din play-off-ul UEFA Champions League, le-au făcut rivalilor de la sTeaua una dintre cele mai mari farse din istorie. Atunci, suporterii roş-albaştrilor au îmbrăcat fără să ştie veste albe şi roşii, iar mesajul care s-a putut citi pe întreaga tribună a doua a fost "DOAR DINAMO BUCUREŞTI".

Din acest motiv, oficialii vicecampioanei au interzis coregrafiile la meciurile pe care Steaua le va organiza de acum înainte, implicit şi la derby-ul de azi. Chiar şi aşa, fanii roş-albilor au pus la cale un plan şi urmează să se întâlnească la ora 18:00, la Mc Donald's-ul de la Electroaparataj. 

Digi Sport a aflat că cele 8.600 de bilete pe care suporterii lui Dinamo le-au avut rezervate pentru Derby de România au fost epuizate, dar fanii "câinilor" nu vor sta numai la Peluza Nord a Arenei Naţionale. Aceştia şi-au mai procurat circa 2.000 de bilete la Tribuna a II-a şi îi sfătuiesc pe cei care încă mai vor să îşi cumpere tichete să îşi rezerve loc la T2, în sectoarele 116, 117 şi 118.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii