Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rotariu vrea să strălucească la naţională: "Nu pot să exprim în cuvinte ce simt"

[starttext]







Dorin Rotariu se pregăteşte să debuteze la naţională. Dinamovistul vrea să-şi facă loc în primul 11 al lui Christoph Daum.

Dorin Rotariu a început excelent noul sezon, cu 3 goluri marcate pentru Dinamo, ultimul chiar în derby-ul cu Steaua. Atacantul intrat în atenţia selecţionerului Christoph Daum poate juca în premieră pentru prima reprezentativă la meciul României cu Muntenegru, de pe 4 septembrie. Atacantul este al doilea dinamovist de la naţională, alături Steliano Filip.

"Este o veste pe care cu greu pot să o exprim în cuvinte. De fericire, normal. Eşti bucuros în astfel de momente că toată munca depusă atâţia ani şi nervii şi stresul te-au adus la naţională. Îmi doresc ca, prin evoluţiile mele, să devin o prezenţă constantă la lot", a spus fotbalistul lui Andone, într-un interviu Digi Sport.

Rotariu va aveo o concurenţă teribilă pe postul său. Maxim, Chipciu, Adi Popa sau Torje sunt fotbaliști cu experiență la națională şi care pot evolua în aceeaşi zonă.

"Mă gândesc la concurenţă, ştiu că este mare şi va trebui să joc cât mai bine, să mă autodepăşesc. Astfel creşti şi ca jucător: prin concurenţă şi prin jocul alături de jucători mai experimentaţi, valoroşi, care au jucat în Europa, în Champions League sau în cupele europene", a mai spus Rotariu.

Rotariu are 14 meciuri jucate la naţionala de tineret a României. Unchiul său, Iosif Rotariu, are 1 gol marcat în 25 de meciuri sub tricolor.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii