Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" bombardieri » Andone a format o echipă superofensivă: sunt net superiori Stelei la acest capitol!

[starttext]









Andone a format o echipă superofensivă, care până acum a fost net superioară Stelei la acest capitol. Asta deşi jucătorii roş-albi sunt mult mai prost cotaţi decât vedetele roş-albaştrilor.

Derby de România se anunţă exploziv. E primul din cel de-al treilea mandat al lui Ioan Andone pe banca tehnică a "câinilor", iar Dinamo ocupă primul loc în clasament şi, dacă trupa lui Reghecampf nu câştigă, dinamoviştii îşi consolidează poziţia. Mai mult, Ando a reuşit într-un timp scurt să transforme Dinamo în cea mai ofensivă echipă din Liga 1.

Roș-albii au înscris de 9 ori și au încasat 3 goluri, dar şi mai interesant e că Dinamo are o simbioză extraordinară între jucătorii săi de la mijloc şi din atac. Marcatorii sunt la rândul lor servanţi şi invers, cei care pasează apar la finalizare. Spre deosebire de Steaua, care în trei meciuri de campionat a marcat de numai 6 ori, iar cel mai bun stelist în acest start de sezon este Vlad Achim, cu un gol şi o pasă decisivă.

Fotbaliștii cei mai importanţi până acum pentru Dinamo sunt atacantul Harlem Gnohere, care în patru jocuri a punctat de tot atâtea ori şi a oferit o pasă de gol, şi Sergiu Hanca. Fundaşul dreapta reprofilat de Andone mijlocaş central a dat 3 pase de gol în 4 meciuri. Asta deşi a fost titular într-un singur meci!



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii