Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviştii i-au dat replica lui MIMI Stoica, înaintea derby-ului de sâmbătă


[starttext]









Derby-ul Steaua - Dinamo a început încă de marţi seara. La meciul pe care roş-albaştrii l-au disputat pe Arena Naţională, cu Manchester City, în play-off-ul UEFA Champions League, steliştii au avut parte de una dintre cele mai mari surprize din istorie. Aceasta a fost pregătită de rivalii de la Dinamo, care au reuşit o coregrafie de excepţie la tribuna a doua. "DOAR DINAMO BUCUREŞTI" a fost mesajul pe care fanii Stelei îmbrăcaţi în veste alb-roşii l-au afişat, fără a-şi da seama, la începutul partidei. Povestea farsei pe care dinamoviştii au reuşit să le-o facă steliştilor v-a fost prezentată în exclusivitate de digisport.ro.

Directorul sportiv al vicecampioanei, MM Stoica, s-a arătat revoltat de iniţiativa dinamoviştilor şi a afirmat că la meciurile pe care Steaua le va organiza nu se vor mai face coregrafii. Reacţiile din Ştefan cel Mare nu au întârziat să apară, iar jucătorii roş-albilor sper că vor asista sâmbătă la un nou spectacol pregătit de propriii fani.

"Nu prea mă interesează decizia lui Mihai Stoica. Important e ca noi să intrăm pe teren. A fost neaşteptat momentul din meciul cu City. E un lucru care ne încarcă. Nu e uşor să faci asta, dar ei au reuşit. Au avut noroc şi că Steaua nu a controlat.", a declarat portarul Laurenţiu Brănescu.

"Fanii dinamovişti au făcut mereu spectacol. Nu sunt multe de spus, pentru că face înconjurul lumii momentul din meciul cu City. Galeria lui Dinamo este unică. Este cea mai bună. Şi-a depăşit limitele. Contează ca noi să câştigăm. Nu cred că galeria lui Dinamo o să stea liniştită. Sunt cea mai frumoasă galerie.", a declarat şi Dorin Rotariu.

Mijlocaşul ofensiv s-a referit şi la situaţia lui Dan Nistor, jucător care este aşteptat în Ştefan cel Mare. "Atunci când vine un jucător este vorba şi de acomodare. Calităţile şi experienţa lui Nistor sunt remarcabile. Poate juca şi în străinătate. Venirea lui ne-ar ajuta, da.", a mai afirmat Rotariu.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii