Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au făcut concurs la penalty-uri la antrenament. Andone și Dănciulescu au participat și ei

[starttext]




andone



Dinamovistii nu au scapat usor dupa esecul cu Zurich. Andone a stat cu gura pe ei la antrenamentul de aseara. Finalul sedintei de pregatire a fost insa unul mult mai bland.

Andone vrea sa incheie cantonamentul din Spania cu o victorie. Ca s-o bata pe Videoton, dinamovistii au exersat la antrenamente toate fazele importante. Andone le-a dat non stop indicatii.

Andone a schimbat foaia la finalul antrenamentului: jucatorii au avut liber la pariuri. Cine a pierdut, s-a apucat de flotari. Nistor le-a dat clasa la executarea penaltyurilor. Danciulescu a iesit cel mai sifonat.

Si Andone s-a bagat la penaltyuri: Branescu i-a stat in fata. Nici Danciulescu nu a rezistat tentatiei de a suta din nou de la punctul cu var. 




sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii