Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cel mai bun "11" din cariera lui Florentin Petre

[starttext]







Iată echipa ideală a coechipierilor din cariera lui Florentin Petre: Stelea – D. Petrescu, Belodedici, Chivu, Semeghin – Mutu, Hîldan, Hagi, Iftodi – Dănciulescu, M. Niculae.  Antrenori: Cornel Dinu, Cornel Ţălnar, Ioan Andone.

Portar: Stelea (Dinamo/echipa naţională)

Fundaş dreapta: Dan Petrescu (echipa naţională)
„Aici aş putea pune Dan Petrescu, Contra, Dobre... Îl pun pe Dan Petrescu. Un băiat extraordinar şi m-a învăţat foarte multe lucruri care m-au ajutat enorm în viitorul meu fotbalistic.”

Fundaş central dreapta: Miodrag Belodedici (echipa naţională)
„Mi-a plăcut foarte mult felul în care se pregătea, de aceea a şi avut rezultate. Din poziţionare şi felul în care se comporta pe teren, credeai că ai trecut şi «la revedere!», însă nu era aşa.”

Fundaş central stânga: Cristian Chivu (echipa naţională)
La fel! (n.r. – ca Belodedici)

Fundaş stânga: Dorin Semeghin (Dinamo)
„Mi-a plăcut de el extraordinar. Din punctul meu de vedere, a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti cu care am avut posibilitatea să lucrez, ţinând cont de tot ceea ce înseamnă calitate, tactic, tehnic, felul cum aborda meciurile. Merita mult mai mult decât ceea ce i s-a oferit.”

Mijlocaş defensiv: Cătălin Hîldan (Dinamo/echipa naţională)
„Aici am avut foarte mulţi colegi buni. L-aş pune pe Cătălin Hîldan, care era exemplul tuturor!  Din toate punctele de vedere: atitudine, seriozitate. Atât de rău îmi pare că nu a putut să joace, să nu se fi întâmplat niciodată nenorocirea asta, pentru că toţi jucătorii aveau de învăţat de la el, prin spiritul lui şi felul în care se comporta la antrenamente. La juniori, ne antrenam pe zgură, iar el făcea alunecare. Te făcea să te antrenezi altfel.”

Mijlocaş stânga: Daniel Iftodi (Dinamo)
„Un fotbalist extraordinar. La el, biomecanică de lovire a mingii senzaţională. Şi noaptea, la patru, dacă îl puneai să lovească mingea unde voiai, reuşea. Şi el merita mult mai mult.

Mijlocaş dreapta: Adrian Mutu (Dinamo/echipa naţională)
Mijlocaş ofensiv: Gheorghe Hagi (echipa naţională)
Atacant dreapta: Ionel Dănciulescu (Dinamo/echipa naţională)
„Unde a mers, a jucat şi a dat foarte multe goluri. Acum are o carieră foarte frumoasă, îi place foarte mult ce face şi sunt sigur că Dănciulescu va avea un cuvânt greu de spus în economia fotbalului românesc.”

Atacant stânga: Marius Niculae (Dinamo/echipa naţională)
„Din punct de vedere al calităţii, l-aş fi preferat pe Niculescu, dar ca atitudine îl pun pe Marius Niculae.”



sursa : www1.prosport.ro

[endtext]

Comentarii