Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor, înaintea meciului amical cu Zurich: "Va fi greu. Sperăm să facem o figură frumoasă și să câștigăm"

[starttext]




Nistor


Două meciuri, două victorii şi niciun gol primit - un moral excelent pentru dinamovişti înaintea celui de-al treilea amical din Spania. Marți, de la ora 17:00, în direct pe Dolce Sport 1, "câinii" au meci cu fosta adversara a Stelei din Europa League, FC Zurich.

Dinamo a terminat anul exploziv, cu goluri multe în marele derby, dar în Spania, Andone şi-a învăţat jucătorii să bată italieneşte: 1-0 cu Tianjin Teda, 1-0 cu Eintracht Braunschweig. 

Urmează Zurich, cu care Steaua a remizat de două ori în grupele Europa League.

"Va fi un meci destul de greu, cunoastem foarte bine adversarul, speram sa facem o figura frumoasa si sa castigam din nou", a spus Nistor pentru Dolce Sport.

Fără trofeu câştigat de cinci ani, dinamovistii îşi pun speranţe mari în acest sezob. Sunt în grafic pe toate cele trei fronturi şi se gândesc deja la primul meci oficial, cel cu Viitorul.

"Viitorul este un adversar puternic si cred ca a slabit prin plecarea lui Marin. Viitorul este liderul campionatului, va fi un meci foarte greu, dar sper din tot sufletul sa fim in fortele maxime la acel meci si sa castigam. Avem foarte mare nevoie de acele 3 puncte", a adaugat Nistor.


sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii