Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au parte de un ghid cu experiență mare în Spania, chiar și în Gibraltar. Ioan Andone: "Am mai fost aici acum 34 de ani. Vreau să-i duc la statuile lui Salvador Dali"

[starttext]



Andone



Dinamo a părăsit Spania pentru a juca meciul cu FC Zurich. Meciul a avut loc în Gibraltar.

Dinamo a jucat amicalul cu FC Zurich la câțiva kilometri de Africa, în Gibraltar, care este singurul teritoriu britanic din Europa. Are 6,8 kilometri pătrați, aeroport și un stadion pe care dinamoviștii joacă amicale de zeci de ani. Unul dintre administratorii arenei i-a arătat lui Andone afișele de meci și fanioanele echipelor care au trecut pe acolo. 

"Am mai fost aici acum 34 de ani. Îmi aminteam de Gibraltar, de stânca de lângă stadionul pe care am jucat. Erau niște turnee de vară cu echipe mari în La Linea, spre exemplu Atletico Madrid. Turneele de vară erau recunoscute și erau cu premii. Am zis să îmi fac o poză, să rămân cu o amintire, pentru că pe vremea aia nu mi-am făcut.

Oricum, o să-i duc pe jucători să vadă statuile lui Salvador Dali, într-un parc din Marbella. Le-am tot promis că o să-i duc. Sunt niște statui originale, sunt fantastice. Să rămână și ei cu o amintire frumoasă" , a declarat Ioan Andone pentru Dolce Sport.


sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii