Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo mai pregăteşte un transfer, după vedeta Obinna

[starttext]






Dinamo face transferurile pe ultima sută de metri! După Victor Obinna, care ar urma să semneze luni cu roș-albii, Dinamo este gata să se întărească și în apărare, obiectivul fiind aducerea unui fundaș central.


ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Dănuț Lupu a mărturisit că mutarea are șanse destul de mari să se realizeze, fostul mijlocaș al lui Dinamo așteptând ca jucătorul în cauză să nu găsească un contract mai avantajos.

"Trebuie să mai găsim un fundaş central de picior stâng. Am găsit de fapt. Nu suntem un club care să putem să satisfacem așa multe pretenţii ale jucătorilor. Sper, totuși, să nu-şi găsească echipă şi în cele din urmă să ajungă la noi", a spus Lupu.

Dănuț Lupu a vorbit și despre o eventuală despărțire de Steliano Filip, dorit de turcii de la Karabukspor.

"Filip joacă de foarte mult timp la Dinamo, merită și el o șansă. Nu suntem aşa deficitari pe acel post de fundaş stânga, nu ducem lipsă. Filip a mai fost şi accidentat, au jucat alţii în locul lui şi nu avem aşa mari probleme. Nouă ne trebuie un fundaş central de picior stâng, acolo suntem puțin deficitari", este convins oficialul lui Dinamo.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii