Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviştii sunt siguri că au dat lovitura: "La experienţa lui, Obinna nu va avea probleme în România"

[starttext]









Dănuţ Lupu, membru în departamentul de scouting de la Dinamo, este sigur că alb-roşiii au făcut o afacere prin transferul lui Victor Obinna. Fost jucător la Inter Milano şi West Ham United, atacantul nigerian i-a convins repede pe oficialii din Ştefan cel Mare.


"Ştiam de el. Atâta timp cât noi cei de la departamentul de scouting, împreună cu Adi (Adrian Mutu - n.r.), am ales să îl luăm, înseamnă că ne-am asumat o responsabilitate. Noi, cei de la scouting, cel puţin de când am venit, nu prea am dat greş cu jucătorii. Ăia, puţinii, care sunt. Nici nu am avut posibilitatea să facem transferurile pe care le-am vrut.

Un impresar i l-a propus lui Adi Mutu, noi l-am urmărit cu atenţie şi am decis că e un jucător care poate să ajute clubul Dinamo. La experienţa pe care o are, cred că în România nu va avea probleme. A avut o problemă la genunchi şi acum trebuie să depăşească controlul medical", a declarat Lupu, la "Digi Sport Matinal".

Cu un CV impresionant pentru nivelul Ligii 1, Obinna poate fi considerat un jucător scump, însă fotbalistul de 29 de ani este mai puţin interesat de partea financiară.

"Îl interesează mai puţin banii şi vrea să redevină la nivelul de acum 3-4 ani. El joacă mai mult în spatele vârfului, al doilea vârf. Poate juca împreună cu Nemec, da", a explicat Lupu.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii