Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alexa vrea la Dinamo: ”Mi-aș dori să antrenez acolo”. Cel mai mare regret din cariera sa de tehnician

[starttext]








Proaspăt numit antrenor al celor de la Concordia Chiajna, Dan Alexa și-a făcut deja planurile pentru viitor. Tehnicianul de 37 de ani speră ca într-o zi să i se dea șansa să antreneze Dinamo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.


Alexa și-a început cariera de antrenor în 2014, la Poli Timișoara, și susține că ar putea să antreneze echipa din Ștefan cel Mare.

”Eu îmi doresc să antrenez toate echipele la care am jucat. La Dinamo m-am simțit foarte bine. Practic a fost clubul care m-a aruncat în fotbalul mare. Am amintiri frumoase, am câștigat trofee acolo, mi-aș dori să antrenz acolo”, a declarat Dan Alexa.

Ca jucător, antrenorul celor de la Chiajna a evoluat pentru Dinamo timp de doi ani și jumătate, perioadă în care a îmbrăcat tricoul alb-roșu de 60 de ori.

Alexa a fost ultimul antrenor al Rapidului înainte ca echipa să intre în faliment și speră ca într-o zi să poată conduce din nou clubul din Giulești pe prima scenă a fotbalului românesc.

”Aș vrea într-o zi să antrenez din nou Rapid, unul care să revină. Am plecat cu un regret imens de acolo, am fost ultimul antrenor din istoria clubului”, a mai spus Alexa.

Dan Alexa a antrenat în cariera sa pe Poli Timișoara, Rapid București, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii