Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" joacă Vineri cu Braunschweig, de la 16:00, în EXCLUSIVITATE la Dolce Sport

[starttext]



dinamo



Dinamo a câștigat primul amical al iernii, dar nu e timp de relaxare. Ioan Andone și-a dat jucătorii pe mâna preparatorului fizic. Mâine, câinii vor avea al doilea test în Spania, contra liderului din liga a doua germană. Meciul cu Braunschweig e în direct la Dolce Sport, de la ora 16:00.


Paolo Potocnik a fost șeful la ultimul antrenament al lui Dinamo. Andone i-a dat mână liberă preparatorului fizic să îi pună la treabă pe "câini". Andone a făcut și el încălzirea alături de jucători. După aceea însă, a dat indicații alături de preparatorul fizic.

După 1-0 cu bogații chinezi de la Tianjin Teda, Dinamo o va înfrunta pe Eintracht Braunschweig, liderul din liga a doua germană. Meciul se va juca vineri, în direct pe Dolce Sport 1, de la ora 16:00.



sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii