Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu, atac la șefii lui Dinamo

[starttext]







Claudiu Niculescu, fostul atacant al roș-albilor, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, i-a criticat pe oficialii echipei din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” pentru lipsa achizițiilor.

”Dinamo este singura echipă din primele șase clasate din Liga 1 care nu a realizat niciun transfer. Nu știu care este strategia lor, poate merg pe omogenitate”, a spus Niculescu.


Tehnicianul se întreabă dacă nu cumva Dinamo are probleme financiare, mai ales după ce instanța a decis că Ionuț Negoiță îi este dator cu suma de două milioane de euro lui Nicolae Badea.

”L-am auzit pe nea Ando la finalul anului trecut când spunea că vor face o analiză. Păi, când fac analiza? Că mai este o săptămână și se reia campionatul.

Nu știu, nu sunt acolo, dar poate sunt probleme financiare, mai ales după acea decizie cu banii datorați de domnul Negoiță, domnului Badea. 

Mă așteptam la mai mult, din acest punct de vedere, mai ales că Dinamo este singura echipă, tot dintre primele clasate, care este angrenată în toate cele trei competiții”, a mai spus Niculescu la Digi Sport.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii