Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Suntem obosiți, se simte lipsa lui Lazăr"

[starttext]




may



Dinamoviștii au pierdut primul amical în cantonamentul din Spania, în fața elvețienilor de la FC Zurich și elevii lui Ioan Andone acuză oboseala. Chiar și așa, May Mahlangu nu se sperie de niște amicale. Popa, însă, resimte plecarea lui Vali Lazăr.


"A fost un meci foarte greu, o echipă foarte bună. Noi suntem puțin obosiți, suntem în plin cantonament. Se simte că Lazăr a plecat, Gnohere a fost un marcator, dar trebuie să mergem mai departe. Nu ne gândim că o să ratăm play-off-ul, știu că o să termin pe podium, poate chiar pe primul loc. Cele mai mari șanse le avem în Cupa Ligii, dar luptăm pentru toate cele trei trofee", a declarat Daniel Popa în exclusivitate la Dolce Sport.

"Primele patru partide au fost mai bune, am avut si rezultate bune, de data asta, nu am avut noroc, dar pana la urma sunt doar partide amicale si ne dorim sa ne ridicam mereu la nivelul adversarului. În ceea ce privește returul de campionat, mă aștept să joc bine și să joc mult în retur. Avem un grup bun, jucatori buni si vrem sa facem tot posibilul sa prindem play-off-ul", a declarat May în exclusivitate la Dolce Sport.


sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii