Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone, mesaj clar pentru conducere: "E nevoie de întăriri, s-au ratat multe ținte"

[starttext]








Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, taxează jocul echipei sale din eșecul cu Zurich, scor 0-1. Speră ca în zilele viitoare să i se aducă întăriri, mai ales că mai sunt mai puțin de două săptămâni până la jocul cu Viitorul. 

"O echipă bine organizată. Dar și noi am pierdut prea multe mingi. În prima repriză n-am avut nici o ocazie. În a doua parte ne-am mișcat puțin mai bine.

Zurich a fost cel mai greu adversar. Să nu uităm că a jucat în grupele Europa League.

Noi am jucat slab azi. Au avut câteva ocazii mari, am stat prost în teren. Dar nu e problemă, corectăm", a zis Ioan Andone la TV Dolce Sport. 

...despre schimbarea lui Nemec: "L-am schimbat pentru că arbitrul îmi zisese că îl elimină. Așa mie mi-a convenit să-l schimb și să joc 11 la 11. Altfel arbitrul îl dădea afară". 

...despre transferuri: "Vor veni jucători. Suntem în căutări. Am urmărit mulți jucători. Nu cred că îi vom avea din prima etapă, deși eu mi-aș dori asta. Dar sunt optimist că vor veni. Am avut mai multe ținte, dar le-am ratat. Avem nevoie, asta e clar". 

...ce decizie e gata să ia: "Dacă se amână campionatul vom mai face un cantonament. Asta dacă în România nu vom avea unde să ne antrenăm". 



sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii