Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Întîlnire Negoiţă-Badea. CE AU STABILIT!

[starttext]



planul-tau-secret-a-esuat-reactia-lui-badea-dupa-ce-negoita-a-cerut-insolventa-clubului-dinamo-cum-explica_size6



După ce Nicolae Badea a cîştigat în Instanţă litigiul cu Ionuţ Negoiţă, iar acţiunile au rămas sub sechestru pentru 2 milioane de euro actualul patron al alb-roşilor a avut o întîlnire cu foşt şef din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă a luat cu adevărat în serios decizia definitivă luată de Curtea de Apel, iar după ce acţiunile au rămas sub sechestru în favoarea lui Nicolae Badea actualul patron al lui Dinamo a dorit să afle care sînt mai exact pretenţiile acestuia. FANATIK.RO a aflat că între cei doi a avut loc deja o primă întîlnire pentru a pune la punct mai multe probleme. 


Badea nu e interesat să investească la Dinamo!


DINAMO. Primul lucru de care Ionuţ Negoiţă a fost interesat a fost în legătură cu modalitatea plăţii celor 2 milioane de euro către Nicolae Badea. Fostul preşedinte de la Dinamo i-a transmis actualui patron al alb-roşilor că nu-l interesează să investească nici un leu la echipa de fotbal şi că îşi aşteaptă banii. Însă se pare că între cei doi mai este un litigiu pentru 1.800.000 de euro, iar Badea i-a transmis lui Negoiţă că aşteaptă decizia Instanţelor şi în acest caz.



sursa : www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii