Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






”Mi-aș dori din suflet să mă întorc!” Moți a rămas cu gândul la Dinamo

[starttext]










Plecat din ”Ştefan cel Mare” încă din 2012, Cosmin Moţi (32 de ani), fundașul celor de la Ludogorets, a rămas cu sufletul tot la Dinamo.


Internaționalul român, care a jucat opt sezoane pentru alb-roşi, se simte însă foarte bine în Bulgaria.

”Mi-aș dori din suflet să mă întorc la Dinamo, dar va fi foarte greu pentru că nu aș vrea să dau cu piciorul lucrurilor bune pe care le-am făcut până acum.

Mai am de jucat, vedem la finalul carierei. Nu ştiu dacă voi rămâne în staff-ul clubului. Oricum, mai am doi ani şi jumătate de contract, vreau să nu mai plec de la Ludogoreţ. Am 32 de ani, mă gândesc la ce e bine pentru mine”, a spus Moți.

Chiar dacă a plecat de ceva vreme din Liga 1, fundașul este la curent cu situația ”câinilor” din campionat.

”Favoriți la titlu nu sunt, dar pentru podium se pot bate. Totuși, Dinamo, cu două-trei transferuri, cu doi-trei jucători de valoare, care să intre în primul 11, cred că ar avea șanse și la campionat.”

Cu Moţi în echipă, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană, în urmă cu 10 ani. În prezent, formatia antrenată de Ioan Andone ocupă locul 5, la 10 puncte în spatele liderului Viitorul.

Dinamo o va înfrunta chiar pe Viiorul în primul meci oficial din 2017, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Legat de transferul lui Gnohere la Steaua, Moți nu are niciun fel de regret. Atacantul francez a marcat doar 5 goluri în primele 21 de etape ale campionatului.

”Gnohere a fost un an la Dinamo, din care 6 luni nu a jucat. Pentru ce să-l ții pe Gnohere la Dinamo, când el nici nu vrea și nici nu dă randament? Nu putem vorbi de trădare”, a mai spus Moți.



sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii