Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"În locul lui aş renunţa la bani şi m-aş întoarce la Dinamo!" Cum vede Contra situaţia fostei sale echipe

[starttext]










Cosmin Contra a vorbit despre munca depusă de bunul său prieten Adrian Mutu la Dinamo, precizând că fostul atacant nu e deloc mulţumit de faptul că roş-albii nu au reuşit nicio achiziţie de marcă.



Tehnicianul despre care s-a spus la un moment dat că l-ar putea înlocui pe Ioan Andone la echipa din Ştefan cel Mare recunoaşte că situaţia în care se află Mutu, recunoscut pentru ambiţia sa, poate fi frustrantă şi îl poate face pe acesta să se gândească inclusiv la o plecare.

"Cunoscându-l pe Adi, şi l-ar dori pe Messi dacă ar putea. Trebuie să se adapteze la condiţiile din România. El îşi doreşte să realizeze lucruri măreţe la Dinamo. Până acum nu a reuşi şi poate e frustrant şi poate se gândeşte să plece, dar trebuie să-l întrebaţi pe el", a declarat Contra la Digi Sport.

O mutare pe gustul lui Adrian Mutu ar fi reprezentată de o revenire a lui Gabi Torje la fosta sa echipă, mai ales că mijlocaşul de bandă dreaptă şi-a exprimat interesul în acest sens. Iar Contra îi transmite lui Torje că decizia ar fi una benefică pentru cariera sa, în condiţiile în care la Dinamo ar avea în mare măsură asigurat postul de titular şi astfel ar putea reveni şi în circuitul echipei naţionale.

”Şi eu dacă aş fi în locul lui Torje m-aş întoarce la Dinamo şi aş renunţa la bani, pentru că ceea ce vrea Torje e să-şi găsească echipă, să joace meci de meci, să revină la naţională, unde, să nu uităm, a fost titular în ultimii ani de zile", a mai spus Contra.



În vârstă de 27 de ani, Torje e legitimat în prezent la Terek Grozny, însă nu a evoluat constat la gruparea din Rusia. Mijlocaşul a evoluat timp de trei sezoane la Dinamo, între 2008 şi 2011, fiind vândut la Udinese pentru o sumă de aproximativ 6 milioane de euro.

sursa : www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii