Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo trage de vedeta echipei » Cum îl conving "câinii" să semneze

[starttext]








Deși Antun Palici, așa cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor, nu vrea să mai continue la Dinamo, antrenorul Ioan Andone vrea să îl convingă să rămână.

După egalul cu Videoton, 0-0, tehnicianul lui Dinamo a vorbit despre mijlocașul croat și despre motivul pentru care crede că acesta va continua.

"El e un jucător profesionist 100% . O să dea tot pentru Dinamo și eu cred că va rămâne. Eu cred că va rămâne pentru că nu vrea să schimbe colectivul. Deja cunoaște foarte bine ce înseamnă Dinamo. Lucrurile la Dinamo sunt spre bine și suntem aproape de cele trei obiective.

Încercam să castigăm cele 3 competiții în care suntem angrenați și să ne clasăm cat mai bine in campionat. O participare in grupele Europa League ar fi foarte bine pentru Dinamo, cu Palici căpitan de echipă", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Palici, 28 de ani, a venit la Dinamo în 2015 și a devenit rapid un jucător de bază. În acest sezon are 1 gol şi 4 assist-uri în 17 meciuri. Cu Rednic la comandă, croatul a reuşit 4 goluri şi 6 pase decisive în 28 de meciuri de Liga 1.


sursa : www.gsp.ro

[endtext]


Comentarii