Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferul lui Obinna la Dinamo, la un pas să cadă!

[starttext]









UPDATE 19:30 Dinamo s-a înţeles astăzi cu Bawab, lucru care a pus destule semne de întrebare, în condiţiile în care oficialii din Ştefan cel Mare păreau să fi convins dimineaţă un jucător cu un CV important, pe Victor Obinna, fost la Inter. Informaţii de ultimă oră venite dinspre Ştefan cel Mare indică faptul că nigerianul are şanse mici să semneze cu Dinamo, din cauza actelor, anunţă colegii de la Fotbal Club. Ca atare, oficialii alb-roşilor s-au reorientat repede, asigurându-şi serviciile lui Bawab.


Experţii Digi Sport au însă o altă variantă, excluzând posibilitatea de a exista probleme cu actele. 

"Să nu fie probleme din punct de vedere medical", a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1. Şi Claudiu Niculescu pare a da credit tot variantei potrivit căreia vizita medicală ar fi fost cea care a ridicat probleme. "Ce probleme să fie cu actele dacă a jucat în Germania?", a spus fostul golgheter al "câinilor". 

Dinamo reușește, în sfârșit, prima mutare pe piața transferurilor. Roș-albii dau o lovitură de imagine și îl vor lua pe Victor Obinna, un atacant nigerian de 29 de ani care a evoluat la cluburi de top în cariera sa.

Obinna, fostul atacant al lui Inter Milano, a ajuns, deja, la București. Omul care a mai evoluat în carieră pentru Malaga sau West Ham va face vizita medicală, după care va semna contractul cu Dinamo, scrie Gazeta Sporturilor.

Victor Obinna ar trebui să fie înlocuitorul perfect pentru Harlem Gnohere, ajuns în această iarnă la Steaua. Nigerianul a avut însă probleme în ultimii ani. În 2014, el a fost împrumutat de Lokomotiv Moscova la Chievo, club la care mai evoluase între 2005 şi 2008, iar apoi a ajuns în Germania, la MSV Duisburg.

Anul trecut, Obinna a fost luat de SV Darmstadt, formație de primă ligă în Germania. Mai mult rezervă, el a prins însă două meciuri în Bundesliga, jucând inclusiv împotriva lui Bayern (0-1), meci în care a fost introdus în prelungiri.

Celălalt joc în care a fost folosit a fost cel cu Schalke, din noiembrie, când a prins aproape 40 de minute în meciul pierdut de echipa sa, 1-3.

500.000 de euro este cota lui Obinna, conform transfermarkt.de



sursa : www.digisport.ro



[endtext]


Comentarii