Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone a tras concluziile după victoria cu Braunschweig: "Sunt mulțumit, a fost un meci greu". Despre Mutu: "Ar fi bine să rămână"

[starttext]



ioan andone



Dinamo a câștigat și amicalul cu Eintracht Braunschweig, scor 1-0, iar Ioan Andone e mulțumit de jocul echipei.


"A fost un meci greu, mult mai greu decât cel cu Tianjin. O echipă scurtă, agresivă, care nu ne-a permis să ne facem bine jocul de atac. Ei au avut o pregătire superioară nouă. Dar sunt mulțumit pentru al doilea meci.

Am încercat timp de 60 de minute un sistem nou, 3-4-3. Ca antrenor trebuie să-i pui pe jucători în situații de joc, să vezi cum se comportă. Eu mi-am propus și în tur să primim puține goluri, am lucrat și atunci defensiva. Acum îmi doresc să mă asigur în apărare, pentru că în atac am mai multe soluții.

E un lucru bun că e și patronul aici, e bine și pentru entuziasmul jucătorilor.

Nu cred că domnul Badea își dorește să revină la Dinamo. Ar fi bine ca Mutu să rămână, are o imagine bună", a declarat Andone la Dolce Sport.

sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii