Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a renunţat la austriacul Janeczek înainte ca acesta să debuteze în Liga 1

[starttext]








Dinamo s-a despărţit după numai patru luni de fundaşul austriac Bernhard Janeczek. Apărătorul în vârstă de 24 de ani n-a apucat nici măcar să debuteze pentru gruparea din Ştefan cel Mare.


A fost folosit un singur meci de antrenorul Ioan Andone, în partida din Cupa României contra "satelitului" Dinamo II, scor 2-1, în care a fost "integralist", şi a fost doar o dată rezervă neutilizată în campionat.

Janeczek câştiga 6000 de euro pe lună la Dinamo, care l-a prezentat oficial pe 16 septembrie.

Ioan Andone nu l-a inclus nici măcar în lotul pentru cantonamentul din această iarnă, din Spania, pe fotbalistul austriac ce mai avea contract cu Dinamo până vara viitoare.

Bernhard Janeczek a ajuns în România după trei sezoane petrecute în Austria, la SV Ried, pentr care a jucat 74 de meciuri, în prima ligă, şi a înscris un singur gol.

Component al tuturor reprezentativelor de juniori ale Austriei, Janeczek a jucat la academiile cluburilor Admira Wacker (1998-2007), Rapid Viena (2007-2008) și Borussia Monchengladbach (2008-2010).

Austriacul a jucat doar la echipa secundă pentru Borussia Monchengladbach (2010-2013), înainte de a ajunge la Ried.

45 de meciuri a jucat Bernhard Janeczek pentru echipa a doua a lui Monchengladbach

14 selecții și un gol are Bernhard Janeczek la loturile naționale de juniori ale Austriei



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii