Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bawab a făcut vizita medicală şi va semna cu Dinamo


[starttext]





Tha'er Bawab a efectuat vizita medicală în această dimineaţă şi este aproape de a semna contractul cu Dinamo, echipă cu care a ajuns la un numitor comun încă de luni, aşa cum a anunţat în exclusivitate digisport.ro.


Cele două părţi s-au înţeles pentru un salariu de 7.000 de euro pe lună, iar atacantul iordanian de 31 de ani va semna un contract valabil pe un an şi jumătate.



Gruparea din "Ştefan cel Mare" l-a convins pe fostul stelist să joace sub comanda lui Ioan Andone, chiar dacă acesta era la un pas de Gaz Metan Mediaş, lucru recunoscut şi de preşedintele Ioan Mărginean.

”A fost o discuție cu antrenorul, s-a discutat despre proiectul Gaz Metan Mediaș, despre ce ar fi mai bine pentru el... El a plecat spre București... Nu semnase cu noi, eram doar la stadiul de discuție", a spus acesta.

Bawab a mai jucat la Gaz Metan din 2011 până în 2014, perioadă în care a marcat de 34 de ori în Liga 1. A urmat un sezon şi jumătate la CS U Craiova, unde a înscris de 12 ori în 44 de meciuri, apoi experienţa nereuşită de la Steaua.

Pentru roş-albaştri, iordanianul a bifat 8 apariţii în campionat (doar două ca titular), marcând un singur gol. De asemenea, a reuşit două goluri într-o victorie cu Astra Giurgiu, din Cupa Ligii.

În a doua jumătate a lui 2016, Bawab a jucat în Qatar, la Umm Salal, pentru care a punctat de două ori în 7 meciuri.


sursa :  www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii