Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dorin Rotariu muncește din greu în cantonamentul din Spania: "Lucrez și la partea cu masa musculară nu sunt perfect, nu știu dacă este cineva perfect!"

[starttext]





rotariu



La 21 de ani, Dorin Rotariu este fara indoiala unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori din Liga I. Cifrele sunt de partea lui.

Dinamo a terminat anul 2016 pe locul 5, dar onoarea alb-rosilor a fost salvata de Dorin Rotariu: dupa primele 21 de etape, este cel mai eficient tanar jucator din Liga I. Cu 6 goluri si o pasa decisivă, mijlocasul lui Dinamo are o medie de un gol la fiecare 251 de minute jucate. 

"Lucrez și la partea cu masa musculară nu sunt perfect, nu știu dacă este cineva perfect, cu toții avem calități, defecte și lucrăm să îmbunătățim calitățile, dar să aducem la un nivel bun și defectele. Sunt anumiți factori care pot să îi îmbunătățești și să nu pierzi nimic", spune Rotariu pentru DolceSport. 

Anul trecut i-a adus lui Rotariu și debutul la echipa mare a României. A jucat în octombrie, cu Armenia. "Își face treaba, dar trebuie să muncească și să fie mai agresiv. Calitate are", spune și Ioan Andone.



sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii