Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic dezvăluie o discuție avută cu Negoiță » Motivul pentru care l-a lăsat să plece pe Lazăr: "Mie mi-a spus clar"

[starttext]








Plecarea lui Vali Lazăr (27 de ani) de la Dinamo în Qatar, la Al Sailiya, sub formă de împrumut în schimbul sumei de 200.000 de euro, a surprins pe toată lumea.

Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo, susține că Ionuț Negoiță i-a transmis că vrea să se bazeze mai mult pe jucătorii tineri din propria academie.

"Chiar nu înțeleg de ce a plecat pe 200.000. Tot pe 200.000 a plecat și Anton. Poate Ionuț Negoiță are probleme cu banii. Sunt sume foarte mici.

Lazăr era jucătorul cel mai în formă de la Dinamo, poate ar fi fost luat și la echipa națională. Mie Ionuț (n.r. Negoiță) mi-a spus clar înaintea sezonului că vrea să vândă și să folosim jucători de la academie", a declarat Rednic la TV Dolce Sport.

"Lazăr și-a dorit foarte mult să plece și l-am înțeles. Vom găsi soluții. Are și el o vârstă și m-aș bucura pentru el să se realizeze financiar" 
Ionuț Negoiță

1.250.000 €
e cota de transfer a lui Lazăr, conform transfermarkt.de

 sursa : www.gsp.ro

[endtext]


Comentarii