Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Atacant de top pentru Andone! Un fost jucător al Interului vine la Dinamo

[starttext]









Dinamo reușește, în sfârșit, prima mutare pe piața transferurilor. Roș-albii dau o lovitură de imagine și îl vor lua pe Victor Obinna, un atacant nigerian de 29 de ani care a evoluat la cluburi de top în cariera sa.


Obinna, fostul atacant al lui Inter Milano, a ajuns, deja, la București. Omul care a mai evoluat în carieră pentru Malaga sau West Ham va face vizita medicală, după care va semna contractul cu Dinamo, scrie Gazeta Sporturilor.

Victor Obinna ar trebui să fie înlocuitorul perfect pentru Harlem Gnohere, ajuns în această iarnă la Steaua. Nigerianul a avut însă probleme în ultimii ani. În 2014, el a fost împrumutat de Lokomotiv Moscova la Chievo, club la care mai evoluase între 2005 şi 2008, iar apoi a ajuns în Germania, la MSV Duisburg.

Anul trecut, Obinna a fost luat de SV Darmstadt, formație de primă ligă în Germania. Mai mult rezervă, el a prins însă două meciuri în Bundesliga, jucând inclusiv împotriva lui Bayern (0-1), meci în care a fost introdus în prelungiri.

Celălalt joc în care a fost folosit a fost cel cu Schalke, din noiembrie, când a prins aproape 40 de minute în meciul pierdut de echipa sa, 1-3.

500.000 de euro este cota lui Obinna, conform transfermarkt.de

sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii