Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone a tras concluziile la final de cantonament: "Nu mai avem acele probleme în apărare, dar acum avem în atac"

[starttext]



andone



Dinamo a încheiat cu o remiză cantonamentul din Spania și se va întoarce în țară cu bilanț pozitiv. "Câinii" vor ateriza duminică noapte în București.


Apărarea lui Andone și-a făcut excelent treaba și cu maghiarii de la Videoton. "Câinii" au remizat la zero în ultimul amical al iernii și se vor întoarce în țară cu un singur gol primit în cele patru partide de pregătire. Atacul a suferit însă. Nemec și Palic au ratat cele mai mari ocazii ale lui Dinamo. Au ieșit și scântei, din cauza jocului dur al ungurilor.

"Sunt 3 meciuri in care n-am primit gol, ceea ce am si urmarit. Problemele avute in defensiva in turul campionatului sa nu le mai avem in retur. Dar acum avem puține probleme in atac", a declarat Ioan Andone pentru Dolce Sport.

"Fizic a fost dificil, dar important era să ne pregătim bine pentru meciurile următoare care ne așteaptă în campionat. Ne-am antrenat cât de bine am putut", a spus Antun Palic pentru Dolce Sport.

"Câinii" vor începe a doua parte a sezonului chiar împotriva liderului Viitorul.

"Au 10 puncte in fata noastra. Trebuie neaparat in meciul direct sa castigam. Va fi un meci de 6 puncte pentru noi", e de părere Andone.

sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii