Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Șefii clubului au refuzat jucătorii propuși de un impresar. Au "câinii" nevoie de întăriri?

[starttext]






Impresarul Lucian Marinescu e de părere că Dinamo ar avea nevoie de câteva întăriri, dar spune că oficialii "câinilor" i-au refuzat acestuia jucătorii propuși de el.

"Am fost la ei în cantonament, am discutat, dar ei au un lot comeptitiv. Sigur, au nevoie de unu-doi jucători care să le aducă un plus.

Au vreo două-trei piste pe care le testează, rămâne de văzut ce vor alege. Eu le-am oferit una-două soluții, dar ei au venit cu alte soluții, să vedem ce se va întâmpla", a dezvăluit Lucian Marinescu, la TV Digi Sport.




sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii