Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Roș-albii vor vedeta Mediașului, dar fără să facă vreun efort financiar

[starttext]









"Câinii" nu au transferat pe nimeni în această iarnă, dar continuă să-l curteze pe Eric de Oliveira.

Problema e că brazilianul de 31 de ani mai are contract cu Gaz Metan până în vară şi poate pleca liber de la Mediaș doar dacă are ofertă din străinătate.

Conform surselor Gazetei, Dinamo l-a contactat pe fotbalist şi i-a cerut să le forţeze mâna conducătorilor ardeleni pentru a putea fi declarat liber.

Ionuţ Negoiţă nu dorește să achite vreo sumă de transfer sau primă de instalare, iar salariul oferit lui Eric n-ar depăși 6.000 de euro lunar. Asta în condițiile în care la Gaz ia 5.000 €, însă are multe bonusuri personale care-i urcă veniturile către 7.000 - 8.000 €!

"MĂ JIGNIŢI"

Roş-albii au mai ofertat trei fotbalişti cu state vechi în Liga 1, dar s-au lovit de refuzurile acestora:

1. Florin Cernat

"Diamantul" a semnat prelungirea cu FC Voluntari, după ce roş-albii i-au înaintat o propunere de 6.000 € pe lună, adică cu 2.000 € mai puţin decât ia Florin la actuala formație! Andone a declarat că ilfovenii au cerut 500.000 € pentru jucătorul de 36 de ani, dar oficialii vişiniilor au replicat imediat.

"Dacă dinamoviștii îl luau pe Cernat, trebuia să achite pe loc numai 100.000 de euro. Am mai cerut 200.000 € dacă luau titlul şi încă 200.000 € dacă ajungeau în primăvara unei cupe europene", a spus Dan Leasă, managerul general al lui FC Voluntari.

2. Lucian Sânmărtean

Roș-albii au încercat marea cu degetul și în cazul "Magicianului", dar contractul de 7.000 € plus clasicele "bonusuri de performanţă" nu l-au încântat pe Lucian. În cele din urmă, Sânmărtean a plecat în Qatar, la formația pregătită de Gâlcă.

3. Marius Constantin

Fundaşul celor de la ASA a fost sunat de Andone, care i-a propus 4.000 € pe lună. Conform surselor GSP, "Spartanul" ar fi replicat: "Nea Ando, mă jigniţi cu oferta asta. Eu am la ASA 6.000 € și chiar dacă intră banii mai greu, până la urmă îi iau. Dacă veniţi cu un salariu cel puţin egal cu cel de la ASA, discutăm".

1
gol şi 6 assist-uri în 19 meciuri a reuşit Eric pentru Gaz în acest sezon de L1

44
de goluri a marcat Eric în prima divizie din România, în 158 de partide

A SEMNAT CU INTER!

Vlad Mitrea, 16 ani, mijlocaş central de la juniorii lui Dinamo, a semnat ieri cu Inter Milano. "Câinii" vor lua 200.000 € pe el, plus alte sume când puştiul va debuta la Inter Primavera, în Serie A, când va câştiga trofee sau dacă va fi vândut de clubul din capitala Lombardiei.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii