Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Torje, dinamovist convins: "Indiferent de sumă, nu voi juca la Steaua! Nu trebuie să te vinzi!"

[starttext]










Gabriel Torje nu se simte deloc bine în Rusia. Ajuns la Terek în urmă cu jumătate de an, internaționalul român nu a jucat foarte mult, fiind folosit doar în 6 partide, în toate competițiile. Ajuns la 27 de ani, mijlocașul și-a exprimat dorința de a părăsi Rusia și speră să găsească înțelegere la conducerea lui Terek.


Torje susține că a discutat cu Ioan Andone despre o eventuală întoarcere a sa la Dinamo și este convins că dacă va juca din nou în România ar reveni și în vederile selecționerului.

”Dacă m-ar lăsa să plec, aș accepta și o ofertă mai mică de la Dinamo, numai să joc. Nea Ando mă vrea la Dinamo, am vorbit cu el și mi-a zis că mă așteaptă. Cu mine nu ar fi fost nicio problemă, să se înțeleagă Dinamo. Nu cred că voi putea să plec în această iarnă. Am avut discuții cu cei de aici și nu mă lasă să plec. O să îmi dea drumul doar pe suma pe care au plătit-o pentru mine.

Mai am încă doi ani și jumătate de contract aici. Sper să joc aici, dacă tot nu pot pleca. Mi-e dor de suporterii dinamoviști, mi-e dor de ce făceau în tribună, mi-e dor de derby-uri. Dacă va veni vreo ofertă cu care cei de la Terek să fie de acord, mă voi transfera, mi-aș dori să joc mai mult. O revenire în țară cu siguranță m-ar readuce și în vederile selecționerului. În ultima vreme nu am jucat aici și am pierdut și naționala”, le-a dezvăluit Torje fanilor săi de pe Facebook.

Fostul jucător al lui Dinamo a reafirmat că nu va evolua niciodată pentru Steaua.

”Indiferet de sumă nu voi juca la Steaua, banii nu sunt totul, nu trebuie să te vinzi”, susține Torje.

Torje a dezvăluit și antrenorii care i-au influențat cel mai mult cariera.

”Sunt mulți antrenori care m-au ajutat în carieră, Hagi m-a promovat la Timișoara, dar cred că cele mai multe realizări le-am avut la Dinamo cu nea Ando, și nea Piți a avut încredere în mine și m-a convocat, deși nu jucam la echipa de club”, a mai spus Torje.

Mijlocașul a evoluat pentru Dinamo timp de 3 ani și jumătate. Echipa din Ștefan cel Mare l-a cumpărat de la Poli Timișoara pentru 2 milioane de euro și a fost vândut la Udinese pentru 5 milioane de euro.

160 de partide, 23 de goluri și 28 de pase de gol are Torje în tricoul ”câinilor”.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Torje, conform transfermarkt.com.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]


Comentarii