Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo dă lovitura pe piața transferurilor! Andone vrea să aducă un superfundaș cu 40 de selecții la națională


[starttext]






Dinamo este pe cale să facă primul transfer al anului și să aducă un fundaș central.

Potrivit surselor GSP.RO, Dinamo negociază intens cu fundașul bulgar  Ivan Ivanov, 29 de ani. Acesta este liber de contract, după ce și-a încheiat contractul cu Panthinaikos. În acest sezon a jucat 19 meciuri pentru greci și a marcat un gol.

Ivanov are 40 de meciuri în naționala Bulgariei, marcând 3 goluri. Șefii lui Dinamo urmează să decidă în acest weekend dacă îl vor aduce pe fundaș.

Celor de la Dinamo le-a fost propus și Kostadin Stoyanov, 30 de ani, jucător liber de contract, care a lucrat cu Andone la ȚSKA Sofia.

900.000 €
este cota lui Ivan Ivanov, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Ivan Ivanov a jucat la Lokomodiv Plodviv, ȚSKA Sofia, Alania, Partizan, FC Basel și Panathinaikos. Ivanov are trei tituluri de campion: 2 cu Partizan și unul cu FC Basel.

"Avem listă cu jucătorii pe care îi vrem. Suntem în tratative cu mai mulți fotbaliști din străinătate. Săptămâna viitoare sper să semnăm actele cu doi jucători. Eu vreau titulari. Dacă se semnează săptămâna viitoare nu vor fi titulari cu Viitorul și Chiajna, dar vor intra în programul echipei"  Ioan Andone la TV Digi Sport

Andone a declarat în repetate rânduri că își dorește un fundaș central, iar a fost alegerea lui. Antrenorul lui Dinamo îl știe pe bulgar din perioada în care a antrenat la ȚSKA Sofia, între ianuarie și martie 2010.

În acest moment, Dinamo are 5 jucători care pot juca pe postul de fundaș central : Marici, Nedelcearu, Ceccarelli, M. Popescu și Alin Dudea.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii