Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giovanni Becali se implică din nou la Dinamo » Încă o vedetă este aproape să plece de la echipă

[starttext]








Giovanni Becali a plecat la Karabuk pentru a intermedia transferul lui Steliano Filip la locul 9 din prima ligă otomană

Valentin Lazăr a fost primul plecat de la Dinamo în această iarnă, împrumutat la Al Sailiya. Următorul ar putea fi chiar colegul său din flancul stâng al "câinilor", Steliano Filip.

Fundaşul de 22 de ani este reprezentat de Giovanni Becali, iar acesta a mers pentru mai multe zile la Karabuk, pentru a stabili mutarea lui Steliano în prima ligă turcă. Discuţiile cu otomanii se poartă încă din timpul Campionatului European la care Filip a participat cu echipa naţională, dar până acum ofertele turcilor nu au fost mulţumitoare. Dinamo doreşte cel puţin un milion de euro în schimbul său.

Dacă mutarea reuşeşte, Filip ar putea primi un salariu cifrat la 40.000 € pe lună, adică de zece ori mai mult decât actuala remuneraţie a fundaşului stânga. Steliano mai este dorit şi de Gaziantepspor, dar sumele de transfer înaintate de această formaţie nu depăşesc 500.000 €, ceea ce nu este pe placul conducerii dinamoviste.

3 goluri
în 96 de meciuri a marcat Filip în Liga 1, all-time


sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii