Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A dat-o la întors! Tînărul care l-a omorît pe dinamovistul Adrian Matei nu mai recunoaşte nimic

[starttext]



57c137e195f9cf9316f4b3b6


Au trecut aproximativ cinci luni de la bătaia în urma căreia suporterul formaţiei Dinamo Bucureşti, Adrian Daniel Matei, a fost ucis de Alexandru Badea. 

Deşi iniţial şi-a recunoscut vina, în faţa instanţei Badea şi-a schimbat declaraţia. Ieri a început procesul la Tribunalul Bucureşti, iar tînărul susţine acum că nu l-a omorît pe Matei şi că şi-ar fi recunoscut iniţial vina din cauză că ar fi fost bătut şi forţat de anchetatori. 

„La audieri Badea a fost extrem de confuz. A spus că nu recunoaşte victima, că nu este sigur dacă Matei a participat la acea altercaţie, că ar fi lovit pe cineva, dar în umăr şi nu în cap. A zis ba că bastonul cu care a lovit s-ar fi rupt la impact, ba că era deja rupt cînd l-a scos. Acelaşi lucru a declarat şi celalalt inculpat, Pătraşcu. Dau vina pe întuneric, că nu au văzut bine cu cine s-au bătut”, a spus avocatul familiei Badea, Patrice Vâlvoi. 




sursa : www.fanatik.ro

[endtext]

Comentarii