Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mette Klit, aproape de Dinamo! "Discuţiile sunt avansate"

[starttext]







Un nou proiect de senzaţie la Dinamo. Invitat la emisiunea "Campionii Digi Sport", Constantin Căliman a dezvăluit ce antrenor este aproape de a veni la echipa feminină de handbal.


Dinamo îşi face echipă de Champions League şi în handbalul feminin. Alb-roşiii sunt aproape de promovarea în Liga Naţională şi îşi doresc să intre direct în lupta pentru titlu. La clubul din Ştefan cel Mare au ajuns deja doi foşti oficiali de la HCM Baia Mare, Liviu Bala și Daniel Kotecz, iar pentru funcţia de antrenor sunt discuţii avansate cu Mette Klit.

Daneza a câştigat trei trofee pe banca lui CSM Bucureşti - campionatul în urmă cu doi ani şi ediţiile din 2014 şi 2015 ale Bucharest Trophy.

"Avem discuţii cu Mette Klit...eu, din punctul meu de vedere, am tot respectul pentru ea, ar fi şi o reparaţie morală pentru demiterea care a avut lot atunci la CSM. Eu am o relaţie foarte bună cu ea, avem discuţii avansate, probabil va fi prezentă la Bucureşti în următoarele săptămâni; vrea sa vadă echipa, vrea să discute cu stafful tehnic, cu mine, cu colegii mei şi sunt şanse mari să o avem înapoi în Bucureşti", a explicat Constantin Căliman, team manager la formaţia din Ştefan cel Mare.

Dinamo a suferit o singură înfrângere în acest sezon şi ocupă locul secund în Divizia A. Doar Rapid are victorii pe linie.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]


Comentarii