Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo s-a întors din Spania, iar Andone se plânge de condiţii: "O să fie o problemă!" » Despre transferuri: "Aștept doi jucători"

[starttext]









Dinamo s-a întors din cantonamentul din Spania, iar antrenorul Ioan Andone se plânge de condiţiile de antrenament din România.

"E o problemă de adaptare. Avem 6 zile pentru a ne adapta. O să fie o problemă că nu am unde să fac antrenament. Am cerut să fac marți și joi pe Dinamo. Dar marți în niciun caz nu putem.

Să sperăm că joi vom găsi un teren bun de antrenament. Măcar un antrenament să fac pe el înainte de meciul cu Viitorul. Restul le vom face pe sintetic la Săftica. În Spania au fost plus 17 grade. E o problemă, dar în 5-6 zile jucătorii trebuie să se obișnuiască", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Antrenorul "câinilor" a vorbit şi despre cum a decurs cantonamentul şi despre meciul cu Viitorul, din prima etapă din 2017, pe 4 februarie.

"Sunt mulțumit de cantonament. Sunt lucruri pe care le-am pus la punct. Am ajuns la un nivel de pregătire fizică bună. Avem organizare defensivă foarte bună şi cred că de mult timp nu mi s-a mai întâmplat ca în 4 meciuri să primim numai un gol. Încă mai avem mult de muncă și mai așteptăm doi jucători.

Așteptăm meciul cu Viitorul. Să sperăm că o sa avem un teren bun de joc pentru că întâlnim o echipă foarte bună, tânără şi entuziastă. Avem nevoie de cele 3 puncte și trebuie să fim inteligenți şi să știm cum să le luăm", a adăugat tehnicianul.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii