Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL Bawab a semnat ACUM cu Dinamo! Detaliile contractului

[starttext]







Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo l-a transferatpe Thaer Bawab, fost jucător la Gaz Metan, Steaua și CSU Craiova.

UPDATE 15:35

Bawab a făcut vizita medicală azi și a semnat un contract pe un și jumătate cu echipa lui Andone. Iordanianul va purta tricoul cu numărul 8.

Potrivit surselor GSP.RO, Dinamo îi dă lui Bawab un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri.


Dacă va trece cu brio testele, atacantul va semna contracul cu echipa lui Ioan Andone. sursa : 

Anamaria Prodan, impresarul jucătorului a reușit să-l convingă pe Bawab să nu mai semneze cu Gaz Metan Mediaș, echipă cu care a negociat în această iarnă, ci să aleagă Dinamo.

350.000 €
este cota lui Bawab, potrivit transfermakrt.de

De-a lungul carierei, Bawab a trecut pe la juniorii Barcelonei și ai lui Real, Gloria Bistrița, Gaz Metan, Ittihad Kalba, CSU Craiova, Steaua și Umm-Salal. În acest sezon a jucat 6 meciuri pentru Umm-Salal și a marcat de două ori.

Ieri, atacantul Victor Obinna a făcut și el vizita medicală pentru Dinamo, dar se așteaptă rezultatele pentru a ști dacă e apt de joc.





www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii