Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii lui Dinamo nu cred în speranțele lui Mutu: "Rotariu pe 10 milioane? Practic imposibil"

[starttext]









Adi Mutu a anunțat ieri că nu va mai pleca niciun jucător de la Dinamo, singura excepție fiind posibilă în cazul în care Rotariu primește o ofertă de 10 milioane de euro.

Dan Nistor a comentat declarațiile managerului general și nu crede că este posibil ca Dinamo să vândă un jucător în schimbul unei sume atât de mari.

"Doamne-ajută! Sper să se vândă, dar cred că va fi foarte greu să vinzi un jucător din România, nu neapărat Rotariu, cu o asemenea sumă. Cred că va fi practic imposibil", a spus fostul căpitan dinamovist la TV Dolce Sport.

De la Dinamo au plecat deja în această iarnă Harlem Gnohere, tranferat definitiv la Steaua pentru 250.000 de euro și Vali Lazăr, împrumutat la Al Sailiya, fără a aduce vreun jucător.

1.750.000 €
este cota lui Dorin Rotariu pe site-ul transfermarkt.com




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii