Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu nu reușește să se împace cu nivelul de la Dinamo

[starttext]








Cosmin Contra  a dezvăluit miercuri seara că Adrian Mutu nu este mulțumit de faptul că Dinamo nu a perfectat niciun transfer în această pauză competițională, sugerând că "Briliantul" nu-și poate realiza planurile la Dinamo din cauza lipsei investițiilor.

"Cunoscându-l pe Adi, și l-ar dori pe Messi dacă ar putea. Trebuie să se adapteze la condițiile din România.

El își dorește să realizeze lucruri mărețe la Dinamo. Până acum nu a reușit și poate e frustrant, poate se gândește să plece, dar trebuie să-l întrebați pe el", a spus Contra la TV Digi Sport.

Fostul jucător al lui Dinamo a vorbit și despre posibilitatea ca Gabi Torje să ajungă în "Ștefan cel Mare":

"Și eu dacă aș fi în locul lui Torje m-aș întoarce la Dinamo și aș renunța la bani, pentru că ceea ce vrea Torje e să-și găsească echipă, să joace meci de meci, să revină la națională, unde, să nu uităm, a fost titular în ultimii ani de zile".


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii